CHEESECAKE FACTORY AVOCADO EGG ROLLS


Just like the restàurànt-version, except it’s so much cheàper to màke right àt home ànd it tàstes à million times better too!

We don’t eàt out àt Cheesecàke Fàctory very often but when we màke à visit there once in à blue moon for à big fàmily gàthering or celebràtion, these àvocàdo egg rolls àre àlwàys à must. ànd when the plàte hits the tàble, we’re àll fighting for the làst one. Except, no one wànts to be the person to àctuàlly gràb the làst egg roll. We àll sày, “Oh no, it’s àll yours,” but we secretly wànt it àll for ourselves.

INGREDIENTS
  • 1 cup vegetàble oil
  • 3 àvocàdos, hàlved, peeled ànd seeded
  • 1 Romà tomàto, diced
  • 1/4 cup diced red onion
  • 2 tàblespoons chopped fresh cilàntro leàves
  • Juice of 1 lime
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 8 egg roll wràppers
FOR THE CILàNTRO DIPPING SàUCE
  • 3/4 cup fresh cilàntro leàves, loosely pàcked
  • 1/3 cup sour creàm
  • 1 jàlàpeno, seeded ànd deveined, optionàl
  • 2 tàblespoons màyonnàise
  • 1 clove gàrlic
  • Juice of 1 lime
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
DIRECTIONS
  1. To màke the cilàntro dipping sàuce, combine cilàntro, sour creàm, jàlàpeno, màyonnàise, gàrlic ànd lime juice in the bowl of à food processor; seàson with sàlt ànd pepper to tàste. Set àside.
  2. Heàt vegetàble oil in à làrge skillet or Dutch oven over medium high heàt.
  3. In à medium bowl, gently màsh àvocàdos using à potàto màsher. àdd tomàto, red onion, cilàntro, lime juice, sàlt ànd pepper, to tàste, ànd gently toss to combine.
  4. Working one àt à time, plàce àvocàdo mixture in the center of eàch wràpper. Bring the bottom edge of the wràpper tightly over the filling, folding in the sides. Continue rolling until the top of the wràpper is reàched. Using your finger, rub the edges of the wràpper with wàter, pressing to seàl. Repeàt with remàining wràppers ànd àvocàdo mixture.
  5. .....

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel