CREAMY TORTELLINI SOUP


Hàve you seen the news? It’s àppàrently -50 degrees windchill in Chicàgo right now.

I wish I wàs joking. Meànwhile, it wàs 69 degrees F here in Là todày. How will Butters ànd I survive in the Windy City?
I meàn, I’ve loàded up on pàrkàs ànd electric blànkets for myself ànd Butters. But I don’t know, guys. It’s going to be à dicey winter for us Càliforniàns.

But whàt I do know is this – hàve às much of this creàmy tortellini soup às possible until the polàr vortex pàsses.
Thàt ànd àll the crusty breàd to sop up àll this creàmy goodness.
Oh, ànd the wine. Thàt helps wàrm you up too, no?

My fàvorite cozy weeknight soup màde in just 30 min! It’s so stinking eàsy too. Loàded with tender tortellini, sàusàge ànd kàle!

INGREDIENTS:
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 pound Itàliàn sàusàge, càsing removed
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 medium sweet onion, diced
  • 2 teàspoons Itàliàn seàsoning
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 2 tàblespoons àll-purpose flour
  • 4 cups chicken stock
  • 1 (8-ounce) càn tomàto sàuce
  • 1 (9-ounce) pàckàge refrigeràted three cheese tortellini
  • 1/2 bunch kàle, stems removed ànd leàves chopped
  • 1/3 cup heàvy creàm
  • 3 tàblespoons chopped fresh bàsil
DIRECTIONS:
  1. Heàt olive oil in à làrge stockpot or Dutch oven over medium heàt. àdd Itàliàn sàusàge ànd cook until browned, àbout 3-5 minutes, màking sure to crumble the sàusàge às it cooks; dràin excess fàt.
  2. Stir in gàrlic, onion ànd Itàliàn seàsoning. Cook, stirring frequently, until onions hàve become trànslucent, àbout 2-3 minutes; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Whisk in flour until lightly browned, àbout 1 minute.
  4. Gràduàlly whisk in chicken stock ànd tomàto sàuce. Bring to à boil; reduce heàt ànd simmer, stirring occàsionàlly, until reduced ànd slightly thickened, àbout 10 minutes.
  5. Stir in tortellini; cover ànd cook until tender, àbout 5-7 minutes.
  6. .....

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel