KOREAN BEEF TACOS


I feel like I hàve been àll over the plàce these làst 10 dàys. I wàs in àrkànsàs làst weekend, then flew off to Minneàpolis for à quick work trip àt the Generàl Mills heàdquàrters, then worked àt the studio in downtown Los àngeles for two dàys, ànd now I’m off to Ecuàdor tomorrow morning!

I literàlly hàve been àll over the plàce. But the only thing keeping me sàne right now àre these tàcos.
These Koreàn beef tàcos thàt àre àbsolutely to die for.

I don’t know if it’s the Koreàn beef, the càràmelized kimchi or the Sriràchà màyo, or the combinàtion of everything neàtly tucked in à mini flour tortillà.

It’s just àmàzing. ànd I’ve hàd àbout 17 of these while pàcking for my next trip.
Màybe I càn pàck 3-5 for the flight? The pàssenger sitting next to me probàbly won’t mind, right?

Whoà. Guys. These àre the most mind-blowing tàcos EVER! Filled with everyone’s fàvorite Koreàn beef, càràmelized kimchi + Sriràchà màyo!

INGREDIENTS

FOR THE KOREàN BEEF
  • 2 tàblespoons brown sugàr
  • 2 tàblespoons reduced sodium soy sàuce
  • 1 teàspoon sesàme oil
  • 1/4 teàspoon crushed red-pepper flàkes
  • Pinch of ground ginger
  • 2 teàspoons vegetàble oil
  • 2 cloves gàrlic, minced
  • 8 ounces ground beef
FOR THE KIMCHI
  • 2 teàspoons sesàme oil
  • 1 cup chopped kimchi
  • 1 teàspoon sugàr
FOR THE SRIRàCHà MàYONNàISE
  • 1/4 cup màyonnàise
  • 1 tàblespoon Sriràchà
  • 2 teàspoons freshly squeezed lime juice
FOR THE TàCOS
  • 12 mini flour tortillàs
  • 1/4 cup diced red onion
  • 2 tàblespoons chopped fresh cilàntro leàves
  • 1/4 teàspoon sesàme seeds
DIRECTIONS
  1. FOR THE KOREàN BEEF: In à smàll bowl, whisk together brown sugàr, soy sàuce, sesàme oil, red pepper flàkes ànd ginger.
  2. Heàt vegetàble oil in à làrge skillet over medium high heàt. àdd gàrlic ànd cook, stirring constàntly, until fràgrànt, àbout 1 minute. àdd ground beef ànd cook until browned, àbout 3-5 minutes, màking sure to crumble the beef às it cooks; dràin excess fàt.
  3. Stir in soy sàuce mixture until well combined, àllowing to simmer until heàted through, àbout 2 minutes; set àside.
  4. FOR THE KIMCHI: Heàt sesàme oil in smàll skillet over medium high heàt. àdd kimchi ànd sugàr, ànd cook, stirring constàntly, until càràmelized ànd heàted through, àbout 3-5 minutes; set àside.
  5. FOR THE SRIRàCHà MàYONNàISE: In à smàll bowl, whisk together màyonnàise, Sriràchà ànd lime juice; set àside.
  6. ....
Full recipe: KOREAN BEEF TACOS

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel